Bigindicator

La Part des Choses / Episode #3 (Still Life)

Event  |  Reviews  |  Comments
008__19may
© Courtesy of the artist and Mains d’Œuvres
009__19may
© Courtesy of the artist and Mains d’Œuvres
La Part des Choses / Episode #3 (Still Life)

1, rue Charles Garnier
93 400 Saint-Ouen
Paris
France
May 21st, 2010 - July 4th, 2010
Opening: May 21st, 2010 6:00 PM - 9:00 PM

QUICK FACTS
WEBSITE:  
http://www.mainsdoeuvres.org
NEIGHBORHOOD:  
Other (outside main areas)
EMAIL:  
info@mainsdoeuvres.org
PHONE:  
01 40 11 25 25
TAGS:  
installation, sculpture

DESCRIPTION

Mains d’Œuvres invite In extenso à présenter la part des choses, un projet comprenant cinq expositions dont les deux premières ont été présentées à Nantes et Clermont-Ferrand.

DAVID Beattie
Thomas Bernardet
Hervé Brehier
MATT Calderwood
MARC GENEIX
INGO Gerkenin
SEBASTIAN MALOBERTI
Navid Nuur
Delphine Reist
Ariel Schlesinger


Evakuoida kaikki tahallinen edustukseen, osuus asioita / episodi # 3 (Still Life) kokoaa veistoksia, installaatioita (prototyyppi?), Joilla on ilmeinen kieltäytyminen puheen ja jätä kenttä avoin erilaisille tulkinnoille.
Teosten ovat perustava ja ympäröivää maailmaa (käyttäen materiaaleja jokapäiväisen ympäristömme: tuhkakuppi, säkkiä sementtiä ...) ja vielä siirtymään yhdestä yhteydessä toiseen joiden runous piilee vuoto merkitystä, rajojen ylittäminen ja hyödyllisyys. Jos jotkut suositellut artistit joskus käyttää työtään tosissaan muovia muutoksen, osien toteutusta esitetään käyttää yksinkertaisia työkaluja, alkutekijöissään, jolloin meidät takaisin reuna valmiita joka voidaan lisätä tai poistaa jonkin verran. Nämä järjestelmät näyttävät melkein itsestään vihdoin etsiä oman tason todellisuutta, ja sama kysymys meidän.

Lisätietoja: http://www.inextensoasso.com/

David Beattie

David Beattie luo veistoksia ja installaatioita, joita yritykset pelot tiettyjä luonnonilmiöitä. Kautta hänen kokeiluja ja tärkeitä viittauksia suurten tieteellisten keksintöjen historiassa, hän on osoittanut, miten tieteellinen kieli on kehittynyt saamiemme yritykset ymmärtämään ihmisen olemassaolon.
Kokeellinen luonne työstä, tekemällä oppimiseen, ovat tärkeä osa hänen käytäntö. Kun hän sijoittaa fysikaalisten asioiden avulla alkeis-esineiden ja estetiikka, kuten lo-fi, Beattie säilyttää tunnetta jännitystä ja löytö sekä itse kävijä. Veistoksellinen manipulointia David Beattie pitää pieni osa. Käyttö liike, kuva, ääni, ja fysikaalisiin ilmiöihin on osaltaan auttanut luomaan epätodennäköistä liittoutumia. Tässä mielessä se yhdistää materiaaleja sekä se luo yhteyksiä objektien lähtökohtaisesti hyvin erilaisia keskenään. Nämä yhteisöt ovat itsenäisiä virallisen talouden piirissä. Pelaa monenlaisia löytämiään esineitä, hänen teoksensa voi sisällyttää niin monia eri elementtejä, sähkömoottori on tamburiini lapsi. Tres Inge-nious in Decontextualisation hän tekee arkisia esineitä ja teknologiaa, se voidaan sen jälkeen muotoiltava ainutlaatuinen luomuksia. (Lähde: Butler Galleria, 2009)
David Beattie syntyi vuonna 1976. Hän asuu ja työskentelee Dublinissa. Hän on tällä hetkellä esillä on Mercerin unionin Centre for Contemporary Art, Toronto, Kanada (paino Sky: 19. maaliskuuta / toukokuun 1). Se osallistuu myös ex-positroni kollektiivinen eleitä: Näyttely pienten paikka-Works "museossa Patjan Factory (vuodesta 08/5-20/6).
Lisätietoja: http://www.david-beattie.net/

Bernardet Thomas

Niistä kela tässä yleisimmät merkit ja asioita, jotka ympäröivät meitä, Thomas Bernardet ote kulta-nary joka voi lopulta näkökulmasta. Tämä henkilökohtainen näkemys on osa monia kulttuurisia vaikutteita. Hänen "look", joka vie kaikki "silmät" voi nähdä. Tämä saattaa olla pelkkä actualité, "talo, 100 000 euroa", tai järjestystä laina on taidehistorian, esimerkiksi.
Thomas Bernardet peritään siten, että todellinen kiinnittää hänen huomionsa (ilmaus, esine, iskulause, tilanne, paikka) ja anna kypsyä muodossa "työpaperit" (valokuvia, piirroksia, muistiinpanoja vaihtelivat). Keskuudessa, mikä on intuitiivisesti kokoelmiin, joistakin "asiakirjoja" tulee aikanaan enemmän erityisesti "paljastaa", kuten sanomme valokuvaus ja näyttävät kuvastavat tietoisuutta siitä, että emme kiinnitä huomiota. " Thomas Bernardet voi sitten investoida tämä asia kerätä ja rakentaa uudelleen sen genomia jotenkin, löytää sen vakavuus, jossa se paino, merkitys. Tuloksena on varsin huolestuttavaa, koska raja ei ole yksinkertaista pelkästä paperin ja työtä. Tämä raja on vielä hieman huokoinen, joka kutsuu katsojan tekemään oman reitin. Katsoja todellakin julkaisee useita kysymyksiä: tilaa työn, meidän suhde todellisuuteen, mistä tahansa yhteistä edustusta, osa henkilötietoja projektio. Käsittääkseni tämä sydän "kävelyn", joka on taiteellinen Bernardet Thomas tapaa kaikki rikkaus ja tämän työn laadusta.
(Lähde: Martial Deflacieux, 2009)


Herve Brehier

Herve Brehier rakennettu, luokka, jotta rakennettu. Se liikkuu merkitys ja käyttö tiloissa, joissa se toimii. Laitosten, se käyttää materiaaleja maailman rakentaminen: lasikuitu, polyuretaanivaahto, polystyreeni paneelit, ovet, vesi-, kipsi jne.. Hänen kokoonpanokohtien käyttävät puristimet leikkeet, pultit, hihnat, soljet, joka tuotiin esiin pakkausta alueilla. Nämä tekijät ovat yrityksen raportin pyrkivän miellyttämään arkkitehtuuri.
Nämä hankkeet ovat yhteydessä kolmiulotteisen työn muodossa toteutettava videotallenteiden pyydystää puolueettomasti ja aina tietyssä tasossa toimi tai luonnonilmiöstä. Suuria talouden keinoin ja yksinkertaisuus, työ Herve Brehier Uudenlaisia palvelumuotoja kehitetään maailma, jossa ironia ja absurdi cotoient keveys ja armo. (Lähde: ESACC, 2008)
Brehier Herve syntyi vuonna 1969. Hän asuu ja työskentelee Saint-Ouen.

Matt Calderwood

Kun hän ei vaaranna on vaarallinen suorituskyky, Matt Calderwood rakennettu veistoksia epävakaa tasapaino, jotka eivät vain vakauttaa vastapaino. Veistoksia, mikäli esitys ", edellyttää täydellistä hallintaa taiteilijan käsi, ja paradoksaalisesti, taistelu hänen ja luonne esineiden hän käyttää useimmiten jokapäiväisiä esineitä.
(Lähde: Jessica puute, guardian.co.uk, 2009)
Matt Calderwood syntyi vuonna 1975 Irlannissa. Hän asuu ja työskentelee Lontoossa. Hän valmistelee parhaillaan näyttely Galleria Maria Stenfors Lontoo (kesäkuu 2010).

Marc Geneix

Marc Geneix käyttö Palimpsesti keinona tutkimuksen todellinen nykyajan. Työnsä tuloksia ja ruokkii myös kaapata merkkejä tekojärven ja kulttuurin mediatic tässä maailmassa. Se tulot kudotaan mikro-tarinoita vuorovaikutus eri prosessien, kuten visuaalinen suunnittelu, asennus tai video. Sekoittaen koodit populaarikulttuurista, [...] taiteilija haluaa sekoittaa iconography ja tarinoiden kyseenalaistamalla käsitettä mytologia kulunut, vielä pelissä, tai jo suoritettu. Seuraavan kerran supistukset ja elinten meidän tietoyhteiskunnan Marc Geneix etenee siirtymät muuttaen ne keinot tunkeutumisesta asuntojen verkkojen ja toistuvia käyntejä on merkintä tai yrittänyt epäilyksen maailma . (Lähde: Frederic Emprou, 2007)
Marc ei Geneix vuonna 1975 Ranskassa. Hän asuu ja työskentelee Clermont-Ferrand.

Ingo Gerkenin

Elementtejä ilman, Ingo Gerken valmistettu "kanta itsenäinen". Tämä järjestelmä, joka annetaan metallisen res lattia, joka on pantava aerosolin pommit uudelleen näyttelytila eri linjat ja kerroksia. Jokaisella tasolla edessään suihkeita (seinät, pilarit, hyllyt) vaikutukset ovat värillisiä kuivaus-ENCE. Joka loi mielivaltainen yhteydet arkkitehtuuri, he korostavat keskinäisen riippuvuuden kanssa sivusto isännöi niitä. (Lähde: 20qmberlin.com, 2008)
Ingo Gerken syntyi vuonna 1971 Saksassa. Hän asuu ja työskentelee Berliinissä. Hän on tällä hetkellä mukana näyttelyssä "Kaupunki on Forever, Not Me" Stephen Lawrence Gallery, Lontoo (kuraattori: Oliver Zwink) ja sekä näyttely "White Night" on Markus Winter Gallery, Berlin (kuraattori: Marco Antonini ).

Sebastien Maloberti

Kun röntgenkuvat ja käsitteitä, kuten virtaa, koneet, tietty abstraktio luontoa, Sebastien Maloberti kehitetty tarinat paskiaiset täytäntöön todellinen tutkimus, jonka tavoitteena tai turvonnut. Hävittää tai yritys on tietty valmius asioita pelien alueiden välillä ja sisustus media ennusteet. (Frederic Emprou, 2007)
Sebastien Maloberti ei vuonna 1976. Hän asuu ja työskentelee Clermont-Ferrand. Hän on tällä hetkellä altistuksen "Workshop / Soft Machine" LUK Budapestissa 29.3.-22.5. Se osallistuu myös näyttely "Workshop" alkaen 25/05-15/06 keskelle Nicolas Pomel, Issoire.

Navid Nuur

Navid Nuur käyttää uudissana "interimodules" puhua työstään, eikä "veistokset" tai "laitos" ... Hänelle ne olivat liian jäykkiä herättämään spatiotemporal suhteen se haluaa luomiseen "katsoja". Samoin, Nuur hylkää aikavälillä paikkasidonnainen, käytetään usein kuvaamaan hänen työstään. Hän pitää "interimodules" määrittelemään välialueilla.
"Moduuli" hänen ajattelu-ja käsitteellistää, "väliaikainen" viittaa tilaan ja rajoittuu aika, ottamalla todisteet prosessi hänen työnsä on prosessi sääntöjä, pöytäkirjoja, mutta jossa Intuitio on myös ratkaiseva tekijä. (Lähde: Fridericianum-kassel.de)
David Nuur syntyi vuonna 1976 Teheranissa. Hän asuu ja työskentelee Haagissa. Hän on tällä hetkellä esillä on Frans Halls Mu-viikko Haarlem (arvo mitätön: 20/03-06/6). Hän osallistui näyttelyyn Taidehistoria on David Roberts Lontoossa 06/05-19/06

Delphine Reist

Delphine Reist on usein sijoitettu joutomaiden ja hylättyjen teollisuusrakennuksia. Koska nämä paikat emotionaalisesti maksut, jotka ovat kiinnostuneita, ja juuri tämä ei ole, että toimii ja esineitä kaiku. Työkalut ja esineitä palvelun tuotannon tekijät, jotka kansoittavat työn Delphine Reist todella näyttävät valloitti vuonna yksinäisessä paikassa, itsenäiseen elämään. Näin eräänlainen kehon niin-sessa se tarjoaa käsittelyssä ei voida sanoa näin, aavemainen, auttaa käyttäjiä, tai pikemminkin juuri muodostuu sama vaihde. Caddies heräävät henkiin vasta parkkipaikoilla, laatikot kumia laulamassa rytmit on pyöreä, joka täytetään valuma harjoittelun uteliaana maitoa ... Tunnelma on kuin yhteinen paikkoja ilman lämpöä, moottorit ovat meluisia ja käsistä, nesteet on sakea ja tuoksuva. Elämä etenee, jolloin kävijä hänen kykenemättömiä toimimaan. Beyond runous mekaanisen liikkeen, työ Delphine Reist ulottuvuuden sotilaalliseen täti selvää, mikä käsittelyssä kohtalokas puolella nyky. (Lähde: art.ch-pe)
Delphine Reist syntyi vuonna 1970 Sveitsissä. Hän asuu ja työskentelee Berliinissä. Hän on tällä hetkellä näyttely "Taiteilijan omakuva kuin moottoripyöräilijä" on Museum of Fine Arts La Chaux-de-Fonds, Sveitsi vuodesta 21/3-12/09/2010. Hän laati myös näyttely galleria Gallery + Lange Pult, Zürich.


Ariel Schlesinger

Työhön Ariel Schlesinger, on jyrkässä ristiriidassa välillä köyhyyden materiaalien utlise (usein pelastivat) ja lopullinen muoto hän antaa heille. Tällainen muutos oli melkein kuin taikatemppu, mutta täällä mikään salaisuus varovainen: "temppuja" ovat usein yksinkertaisia, ja yleensä paljastavat ensin tarkastella. Hänen teoksensa ovat lähes välitön tapahtumia mietinnössään "asioita". Se valitsee, sadonkorjuu ja toimii katalysaattorina, mitä yleisesti pidetään pysyvää ja eloton. Kun yritys elvytys hyödyllinen, työn taiteilija kääntyy sitten yhteenotto mitättömiä, aseistettu vain huumorilla ja nerokkuus. (Lähde: Gregor Podnar Galleria, 2009)
Ariel Schlesinger syntyi vuonna 1980 Israelissa. Hän asuu ja työskentelee Berliinissä. Se on tällä hetkellä altistumisen osallistujaa "En ole täällä. Näyttely Ilman Francis Alys" taidekeskus De Appel Amsterdamissa ja näyttely "Magic Show" on Hayward Galleryssa Lontoossa (Kuraattori: Sally O Reilly).