Bigindicator

You Ain't Seen Nothing Yet

Event  |  Reviews  |  Comments
20130610190659-yasny_238_146_tcm7-176393
© Courtesy of the Artist and FotoMuseum
You Ain't Seen Nothing Yet

Waalse Kaai 47
2000 Antwerp
Belgium
June 28th, 2013 - October 6th, 2013
Opening: June 28th, 2013 10:00 AM - 6:00 PM

QUICK FACTS
WEBSITE:  
http://www.fotomuseum.be
NEIGHBORHOOD:  
Antwerp
EMAIL:  
info@fotografie.provant.be
PHONE:  
03 242 93 00
OPEN HOURS:  
Tue-Sun 10-6
TAGS:  
photography

DESCRIPTION

Muziek en fotografie

Fotografie en muziek zijn al jaren onafscheidelijk. Pop- en rockartiesten vragen de beste fotografen om hun muziek een gezicht te geven. You Ain’t Seen Nothing Yet toont werk van fotografen die opvallen door hun eigenzinnige stijl of originele invalshoek. Een intieme blik achter de schermen, een excentriek groepsportret, een iconische albumhoes. Al deze fotografen hebben één ding gemeen: hun liefde voor muziek.

Het FoMu toont werk van onder meer Joris Bulckens, Dean Chalkley, Daniel Cohen, Charlie De Keersmaeker, Koen Keppens, Ryan McGinley, James Mollison, Alex Salinas, Michael Schmelling, Oliver Sieber, Alex Vanhee, Eva Vermandel, Rob Walbers. Daarnaast is er ook plaats voor album art, videoclips, fotoboeken en een installatie van Radio Soulwax.

Catalogus

Bij de tentoonstelling verschijnt de catalogus You Ain’t Seen Nothing Yet bij uitgeverij Lannoo. Het boek wordt bovendien begeleid door een heuse ‘soundscape’. Studio Brussel maakte aan de hand van de artiesten die in het boek aan bod komen een online soundtrack bij de beelden. Uitgeverij Lannoo en het Fotomuseum zorgen op die manier voor een (wereld)primeur. Het resultaat is een boek vol muziek gecreëerd in samenwerking met Spotify, de Zweedse online muziekdienst die intussen reeds meer dan 24 miljoen actieve gebruikers kent.

Alle bezoekers van Rock Werchter krijgen met de chip in hun bandje gratis toegang tot de tentoonstelling You Ain’t Seen Nothing Yet.